My Lucky Dime

DSC_1009-Recovered copy

| Studie keuze |

Het liefst wilde ik de foto voor zichzelf laten spreken, maar ik heb toch besloten om er een stukje bij te schrijven. De laatste periode heb ik getwijfeld en ben ik radeloos geweest over wilde richting ik op wilde kwa studie en bezigheden. Ik wilde naar het AMFI, om me compleet te storten op het ontwerpen van kleren en om mijn creativiteit de vrije hand te geven. Toch merkte ik dat ik me niet helemaal kon focussen omdat mijn gedachtes steeds afdwaalde. Al heel lang heb ik stiekem de wens om voor iets heel anders te gaan maar altijd de verstandige keuze gemaakt om te gaan studeren of een studie te kiezen die me ‘zekerheid’ zou geven. Maar ik kon mijn onderbuik gevoel niet loslaten. Dus ik heb ervoor gekozen om me niet langer te ‘kwellen’ en gewoon te gaan waarvoor ik eigenlijk écht wil gaan. Tot nu toe heb ik het gevoel gehad de juiste keuze te hebben gemaakt. Het heeft me een gevoel van rust en kracht gegeven. Dat zal over een aantal jaar pas blijken natuurlijk.. Voor nu is het focussen en doorgaan. De audities halen. Wat het belangrijkste van alles is, is dat ik een keuze heb gemaakt gebaseerd op mijn onderbuik gevoel en het vertrouwen dat het kán als ik er ook écht voor ga. Mijn zus heeft me dit muntje vandaag gegeven, ik noem het mijn ‘Lucky Dime’. Ik zal hem bij me dragen en terug denken aan het moment en het gevoel en de dag dat ze me het muntje gaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *