Open dag AMFI

Bottles

| Modeontwerper als ambitie |

Op 7 November heb ik de open dag van AMFI bezocht om me te oriënteren voor mijn studie keuze. Van 11.00 tot 14.00 heb ik wat rondgelopen, rondgekeken, een aantal mensen aangesproken en naar presentaties geluisterd. Ik moest dezelfde nacht nog werken op Crazyland in Zaandam dus had besloten de rest van de dag in de CoffeeCompany op Weesperplein aan mijn site te werken. Toen ik binnenkwam zag ik een jong stel op de bank zitten met een babywagen aan de zijkant en de vrouw zat met een baby aan haar borst. Ik kon het niet laten om er een foto van te maken.

De nacht ervoor twee uurtjes geslapen, door naar de open dag in Amsterdam, tot acht uur in de CoffeeCompany aan mijn laptop gewerkt, daarna door naar Zaandam om de nacht achter de bar door te komen, vanuit Zaandam de trein naar huis en uiteindelijk op zondag ochtend om 11.00 uur pas op bed. Dat was het weekendje weer :).

 

DSC_0643DSC_0653DSC_0656DSC_0660DSC_0664

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *