ABOUT

THE SITE

Eigenlijk is de wil om te schrijven, ontwerpen, tekenen, zingen, dansen, sporten, creëren er altijd al geweest. Er zijn zoveel dingen die ik leuk en interessant vind, dat het soms moeilijk is om het richting te geven. Daarom heb ik besloten het vast te leggen. Ik heb geleerd, voor zo ver ik het nu kan, hoe HTML, CSS en WordPress in elkaar zitten en daarna deze site gebouwd. Een site waarbij ik kan indelen waar ik mee bezig ben zodat ik een overzicht creëer.

Met mijn NikonD3200, Macbook, Photoshop, Schetsboek, Krantenknipsels, Stoffen, Naaimachine en Lockmachine ben ik aan de slag gegaan. De site is er eigenlijk enerzijds om mijn ontwerpen te displayen, anderzijds om zo nu en dan een blogpostje te schrijven!

 

 

Print

 

 

 

DSC_0547 34

THE NAME

De letterlijke vertaling van ‘Laissez Faire’ uit het frans is ‘maar op zijn beloop laten, maar laten gaan, de vrije hand laten’. Aan de ene kant is het iets moois, iets laten gaan en iets daardoor de kans geven om te laten groeien. Er zit ook een andere kant aan.  Als je iets maar op zijn beloop laat gaan kan je ook, zonder dat je het beseft, dingen aan je voorbij laten gaan. Kansen om dingen te doen die je écht wilt vliegen zomaar aan je voorbij. Dus daarom ‘Faire-Laissez’, niet het maar op zijn beloop laten gaan, maar ingrijpen en doen.

Vandaar de naam van mijn site, ‘Faire Laissez’ by Faith Lynne.